2015. július 19., vasárnap

7 mágikus pont a talpon

7 mágikus pont a talpon, amit mindenkinek ismernie kell!
Egy kínai mondás szerint “Az életöröm a talpunkból árad”.
A talpon több ezer idegvégződés található, melyek közvetlen kapcsolatban állnak létfontosságú szerveinkkel. Ezek masszírozása által beindíthatjuk a szervezet öngyógyító mechanizmusait, és eltávolíthatjuk a betegségeket kiváltó blokkokat, méreganyagokat.
A talpmasszázs pozitívan befolyásolja a szervezet egész működését. A módszer nagyon egyszerű, önmagunknak is végezhetjük, és már perceken belül érződik hatása.
Dr. W. H. Fitzgerald amerikai orvos felfedezte, hogy a talp egészen pontosan, térképszerűen tükrözi az emberi szervezetet. Az alábbi hét fontos pont masszírozásával könnyedén visszanyerhetjük az emberi szervezet egyensúlyát, és serkenthetjük az egészségi állapotot.
Nézzük, melyik ez a 7 legfontosabb pont.
1. A nagylábujj oldalsó részén helyezkedik el, masszírozása az hipotalamusz működését befolyásolja. Azoknak ajánlott ennek a pontnak a masszírozása, akik súlyproblémával küzdenek. Segítségével szabályozhatjuk az étvágyat. A depressziós, hangulati ingadozásokkal küzdő embereknek is erre a pontra ajánlott koncentrálni.
2. A nagylábujj talp felőli részén, középen helyezkedik el. Masszírozásával az agyalapi mirigy működését serkenthetjük. Segítségével szabályozhatjuk a hormonális egyensúlyt.
3. A nagylábujj végén található pont a pajzsmirigy egészségét szolgálja. Masszírozása számos betegségre jelenthet megoldást.
4. A talp középső részén található pont masszírozása hatékonyan oldja a stresszt és a lelki görcsöket, a szorongást.
5. Ez a pont a talp belső szélén helyezkedik el, a mellékvese aktivitásával áll kapcsolatban. Ha fáradtnak, kimerültnek érezzük magunkat, masszírozzuk ezt a pontot, energiával tölt fel.
6. Ez a pont az anyagcsere serkentését szolgája.
7. A sarok talp felőli részén, középen elhelyezkedő pont masszírozásával megszabadulhatunk a szervezetben lerakódott méreganyagoktól.
Ezt a hét pontot masszírozzuk nap, mint nap, kellemes kikapcsolódással, és egészséges feltöltődéssel járhat a nap végén.
http://magyarokoldala.com/7-magikus-pont-a-talpon-amit-min…/
Kavicki Emília társaságában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése